Dodany przez on Paź - 7 - 2014 w Obiad wtorkowy
Składniki
  • Plastry bekonu
  • Większe pieczarki
  • Serek śmietankowy (np. Philadelphia)
  • Wykałaczki
 
Czas przygotowania: 20 min Danie dla: 4 osób

Pieczarki faszerowane są idealną przystawką do dań z grilla

  1. Wydrążyć lekko pieczarki.
  2. Faszerować serkiem.
  3. Zawijać w bekon i spinać wykałaczką.
  4. Piec na grillu z dwóch stron.
Można podać z pieczonymi na grillu szparagami (doprawić szparagi solą, pieprzem i sypanym czosnkiem, zawinąć w folię i piec, aż zmiękną).
Rodzaj: Składniki:

Dodaj komentarz


Najnowsze przepisy

Szarlotka z orzechami laskowymi

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

Grzyby leśne

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

SAŁATKA TAJSKA Z OGÓRKÓW

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

SŁODKI ZIEMNIAK Z GRILLA

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

Najnowsze wpisy

Jedenaście nowych przepisów

Posted on Paź - 7 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/18

Posted on Kwi - 14 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/11

Posted on Kwi - 14 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/04

Posted on Lut - 25 - 2014

0 Comment