Dodany przez on Sty - 27 - 2015 w Obiad wtorkowy
Składniki
  • 500 g jogurtu naturalnego
  • 400-500 g zamrożonych jagód (jeżyny, maliny, borówki amerykańskie)
  • 150 g świeżych borówek amerykańskich
  • 6 łyżek płynnego miodu
  • 2 łyżki cukru
  • Parę listków mięty
Czas przygotowania: 15 min Danie dla: 4 osób
  1. Aby przygotować deser jagodowy, należy najpierw rozłożyć świeże borówki do salaterek.
  2. Zmiksować jogurt, miód, miętę i cukier.
  3. Dodać zamrożone jagody i zmiksować na gładką masę.
  4. Wyłożyć do salaterek, na to można wyłożyć gałkę lodów śmietankowych i przystroić borówkami.

Deser borówkowy Deser jagodowy

Rodzaj: Składniki:

Dodaj komentarz


Najnowsze przepisy

Szarlotka z orzechami laskowymi

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

Grzyby leśne

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

SAŁATKA TAJSKA Z OGÓRKÓW

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

SŁODKI ZIEMNIAK Z GRILLA

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

Najnowsze wpisy

Jedenaście nowych przepisów

Posted on Paź - 7 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/18

Posted on Kwi - 14 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/11

Posted on Kwi - 14 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/04

Posted on Lut - 25 - 2014

0 Comment