Mąkę przesiać z cukrem pudrem i proszkiem do pieczenia, dodać posiekane masło, żółtka, śmietanę i zagnieść ciasto. Uformować w wałek, zawinąć w folię i odstawić na 30 min. do lodówki/zamrażalnika. Piekarnik nastawić na 180 st. i ciasto zetrzeć na grubej tarce na blachę 23×33 cm, i wylepić nim dno. Podpiec   Czytaj dalej ...

Najnowsze przepisy

Szarlotka z orzechami laskowymi

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

Grzyby leśne

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

SAŁATKA TAJSKA Z OGÓRKÓW

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

SŁODKI ZIEMNIAK Z GRILLA

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

Najnowsze wpisy

Jedenaście nowych przepisów

Posted on Paź - 7 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/18

Posted on Kwi - 14 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/11

Posted on Kwi - 14 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/04

Posted on Lut - 25 - 2014

0 Comment