Papryki faszerowane grzybami i fetą: Rozgrzać piekarnik do 200 C. Pociąć pomidory, grzyby, dynię, czosnek, pietruszkę, papryki przeciąć na pół, wydrążyć pestki, ale zostawić ogonki. Podsmażyć pieczarki przez około 7 minut. Dodać orzechy, podsmażyć kolejne 2 minuty, aż lekko się zrumienią. Doprawić pieprzem i zdjąć z ognia. Dodać pomidory, czosnek,   Czytaj dalej ...

Kategorie: Obiad wtorkowy

Pieczarki faszerowane są idealną przystawką do dań z grilla Wydrążyć lekko pieczarki. Faszerować serkiem. Zawijać w bekon i spinać wykałaczką. Piec na grillu z dwóch stron. Można podać z pieczonymi na grillu szparagami (doprawić szparagi solą, pieprzem i sypanym czosnkiem, zawinąć w folię i piec, aż zmiękną).

Kategorie: Obiad wtorkowy

Najnowsze przepisy

Szarlotka z orzechami laskowymi

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

Grzyby leśne

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

SAŁATKA TAJSKA Z OGÓRKÓW

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

SŁODKI ZIEMNIAK Z GRILLA

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

Najnowsze wpisy

Jedenaście nowych przepisów

Posted on Paź - 7 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/18

Posted on Kwi - 14 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/11

Posted on Kwi - 14 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/04

Posted on Lut - 25 - 2014

0 Comment