Krem z dyni piżmowej można odrobinę zmodyfikować i przyrządzić ze „zwykłej” dyni: Obrać dynię i pociąć w dużą kostkę ( kawałki ok. 5 cm). Pokropić oliwą, wymieszać z chilli, kminkiem i garam masala. Wstawić do rozgrzanego na 200 stopni piekarnika na 15 minut. Dodać czosnek i piec kolejne 15 minut,   Czytaj dalej ...

Kategorie: Obiad wtorkowy

Najnowsze przepisy

Szarlotka z orzechami laskowymi

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

Grzyby leśne

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

SAŁATKA TAJSKA Z OGÓRKÓW

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

SŁODKI ZIEMNIAK Z GRILLA

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

Najnowsze wpisy

Jedenaście nowych przepisów

Posted on Paź - 7 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/18

Posted on Kwi - 14 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/11

Posted on Kwi - 14 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/04

Posted on Lut - 25 - 2014

0 Comment