Grillowany ananas z lodami i rumem: Obrać ananasa, odciąć końce i odcinać wzdłuż owocu skórkę. Natępnie pociąć w talarki i wycinać środek kieliszkiem. Przygotować marynatę. Połączyć wszystkie składniki. Smarować pędzelkiem krążki z dwóch stron. Można zamarynować dzień wcześniej. Piec na grillu około 15 minut, przewracając i smarując marynatą. Podawać z   Czytaj dalej ...

Kategorie: Obiad wtorkowy

Najnowsze przepisy

Szarlotka z orzechami laskowymi

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

Grzyby leśne

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

SAŁATKA TAJSKA Z OGÓRKÓW

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

SŁODKI ZIEMNIAK Z GRILLA

Posted on Lut - 5 - 2015

0 Comment

Najnowsze wpisy

Jedenaście nowych przepisów

Posted on Paź - 7 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/18

Posted on Kwi - 14 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/11

Posted on Kwi - 14 - 2014

0 Comment

Obiad 2014/02/04

Posted on Lut - 25 - 2014

0 Comment